Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer godny uwagi !

Profesjonalna Administracja

Profesjonalna Grafika

Zawitam na serwerze !

Beta bardzo mi się spodobała

Zapraszam Wszystkich i Polecam :)

yt1f.png

Opublikowano

Serwer wydaje się dobry, oby nie wyszło jak zwykle czyli mnóstwo bugów... ;)

Patcher pobiera wszystkie pliki czy tylko te które są najbardziej potrzebne? ;f

@ Nie pokazaliście co na start, czy ja po prostu nie mogę znaleźć?

Opublikowano

Czegoś takiego szukałem. Zapewne zawitam na serwer bo zapowiada się fajnie.

PS. Macie błąd w prezce a mianowicie w tytule tematu jest easy/pvp a w prezce medium/pvp ;p.

Jak z rosami?

Jak z zielonymi/fiol. potami?

Dłonie krytyka itp sa w sklepie ?

Wody,co z nimi ?

mojasygnan.png

Opublikowano

Na Start podstawowe +9 autopoty , 20 pelerynek , koń ,

yt1f.png

Opublikowano

Jak z roskami? Na magie bedzie? beda odrazu maksymalne wartosci?

Gdzie te szkatulki dropia ?

Czegoś takiego szukałem. Zapewne zawitam na serwer bo zapowiada się fajnie.

PS. Macie błąd w prezce a mianowicie w tytule tematu jest easy/pvp a w prezce medium/pvp ;p.

Jak z rosami?

Jak z zielonymi/fiol. potami?

Dłonie krytyka itp sa w sklepie ?

Wody,co z nimi ?

Ros u nas nie ma, ani zielonych ani innych. Fiolet poty dropią oraz są w sklepie, dłonie krytyka również. Wód nie dodajemy, ale moze wykorzystamy je do czego innego w przyszłości ;)

Na start dostajemy standardowe EQ, nie chciało mi się już SS robić bo to wiadome w wiekszosci przypadków, no i konika dostajecie oraz butki wiatru.

Szkatułki dropią z bossów w dungeonach.

Opublikowano

Moim zdaniem prezka nie powala na kolana... Ale sam serwer zapowiada się bardzo ciekawie ! Chyba właśnie tego szukałem :ninja:

nrhr.png
Opublikowano

Moim zdaniem prezka nie powala na kolana... Ale sam serwer zapowiada się bardzo ciekawie ! Chyba właśnie tego szukałem :ninja:

Prezentacja jeszcze bedzie uzupełniona, trzeba dodać kilka rzeczy i cennych informacji, dzięki za opinie i zapraszamy! :)

Zapraszamy również na nasze forum, forum.(nazwaserwera).pl

Opublikowano

patcher pobierze tylko 3 pliki i nieda sie odpalic

Patcher bedzie działać niedługo sprawnie. Aktualnie musicie sie przemeczyć z mega.co.nz i tym klientem, bo nie ma kto nam upiąć chyba ze ktos z graczy ma dobry upload i by reupnął klienta?:) Wynagrodzimy.

Opublikowano

Usuńcie 6/7 bon, a jeżeli jest potrzebny bardzo to zostawcie samo HP i potwory bo statystyki po 12 dają za dużo szamanowi i BM'owi także życzę powodzenia z Bm'em w końcowej fazie gry :) Chyba, że zbroja daje 60% na magie :) Proszę o odpowiedź :)

@Edit: Moglibyście jeszcze dodać, na których mapach działają jakie bony, byłbym wdzięczny :)

@Edit2: Jak ktoś z administracji jest dostępny to niech wejdzie na ts'a jestem sam na caly ts'ie. Dodajcie ankiete na 6/7 bon bo myślę, że to się przyda.

Pozdrawiam ZjemCiBułkę :)

Opublikowano

nazwa prezki easy pvp a w srodku medium pvp ? 0.o medium pvp jak to sie lączy ? siedzisz droopisz , i masz pvp?? haha tak to na kazdym serwie mozna robic. beznadziejny serwer. zobaczycie ze to bedzie nie wypal

Opublikowano

Usuńcie 6/7 bon, a jeżeli jest potrzebny bardzo to zostawcie samo HP i potwory bo statystyki po 12 dają za dużo szamanowi i BM'owi także życzę powodzenia z Bm'em w końcowej fazie gry :) Chyba, że zbroja daje 60% na magie :) Proszę o odpowiedź :)

@Edit: Moglibyście jeszcze dodać, na których mapach działają jakie bony, byłbym wdzięczny :)

@Edit2: Jak ktoś z administracji jest dostępny to niech wejdzie na ts'a jestem sam na caly ts'ie. Dodajcie ankiete na 6/7 bon bo myślę, że to się przyda.

Pozdrawiam ZjemCiBułkę :)

Bony zostaja, wszystko jest ustabilizowane tak aby nie bylo zbyt mocnej faworyzacji klas.

Jestem na TS3 wiec jezeli tkos ma jakies pytania zapraszam na kanal Ventris.pl

Opublikowano

Dokladnie tak jak up... Int + hp = smok + bm nie do zniszczenia. Jezeli jest ok 90% na magie to spk .

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Dokladnie tak jak up... Int + hp = smok + bm nie do zniszczenia. Jezeli jest ok 90% na magie to spk .

W samej zbroi ostatniej jest 50% na magie, dochodzi hełm i bransa 30% na magie. Dodatkowo dochodza odp na klasy w itemach oraz lizakach. Jednym słowem - jest dobrze. Jezeli bedzie az to tak bardzo przesadzone jak sie wydaje, to jakos oslabimy te klasy magiczne.

Opublikowano

Co to za niebieski kangur (mount)? :D

Wygląda fajnie, może zawitam.

A dam edita, macie + za to, że nie dodaliście tych ohydnych broni jak każdy inny serwer.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Zanim ja to ściągnę to minie rok :D

Dajcie jakiś lepszy hosting bo MEGA to gówno.

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

Nikt nie narzeka, aczkolwiek jeżeli ktoś może to niech upnie klienta, odwdzieczymy się.

Zapraszamy na TS-a, IP macie w prezentacji oraz na stronie!:)

Opublikowano

patcher juz dziala?

Działa, ten patcher jest tylko do NASZEGO klienta, nie pobierze on wszystkich plików potrzebnych do gry a tylko ją zaktualizuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...